Realiseer uw droom met het beste advies

Elmaro is een bedrijf dat zich bezig houd met het adviseren over het bouwen van kelders in de breedste zin van het woord, dus advisering, maken van tekeningen en uitwerken vergunningen en alles wat daar voor nodig is.

Kelderbouw is een specialisme waarvan veel aannemers, bouwkundig adviesburo’s en architecten weinig eigen kennis in huis hebben, vaak halen ze dan kennis binnen van een kelderbouwer, deze is echter vaak niet onafhankelijk en zal dus een advies geven op basis van zijn of haar product.

Omdat we in kelderbouw verschillende systemen kennen kunnen wij u een advies op maat geven afgestemd op uw situatie, hierdoor kunt geld en tijd besparen.

Veel ontwerpers kijken alleen naar uitgangspunten en wensen van de klant en vertalen deze naar een bouwplan zonder naar een budget te kijken, vaak eindigt dit in een teleurstelling als prijzen van aannemers binnenkomen.

Elmaro houdt al in een heel vroeg stadium rekening met uw budget of geeft een schatting van de  totale bouwkosten, dit voorkomt teleurstellingen en kostenverspilling.